Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom ihåg en rolig historia ifrån min skoltid när vi började att lära oss engelska...


Verkligen omväxling!

A business man from The Town Chest
was tired needed change and new nest
went to a hotel
but left for a motel
the waiter took the change the landlord the rest




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-25 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt