Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Måla

Måla

Mina

Fönster

Med

Ditt

Fönsterbläck

 

Jag vet

ju det

att din

Färglåda

Innebär

så mycket mer

än blott svart

 

Så måla

mål

till min

mun

och själ

utifrån

din

mångfasetterade

Palett

 

Dina färger rika

Kan så mig

Berika

 

Liva upp

det sinne

som

sig befinner

vilande

i nedan

 

Upp

Färg

På kind

Upp

Färg

I sinn

o

märg

o

Pipa

 

Upp

Stäm

Sång

i stämmor

färgstämt

lyster till att skina

 

Måla

Mina

Fönster

Med

Ditt

Fönsterbläck

 

Orosmolnen

målas med orden

väck

i ditt

bläck




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 885 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-25 23:32



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker med en behaglig rytm att följa. =)
2011-02-27

    tramp
bra flyt i denna text som att doppa fingret i fingerfärg och forma de mest fantastiska figurer
2011-02-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint målar du här.
Så gör även din behagliga röst.
Roligt att höra dig läsa.
Det gör du mycket bra.
Har även lyssnat nu till dina andra inlästa dikter. Dina dikter berikas mycket av din poetiska röst.
Fint
2011-02-26

  Lena Själsöga Keijser
än en gång
gör du det

så fint
såvackert

tack
2011-02-26

  Quasimodo
Färgrik i alla nyanser till skapandet i det vi är med oss själva och till varandra!!
2011-02-26

  Ninananonia VIP
Så bra skrivet!
härliga tankar :)
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)