Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ledstjärna skulle Du vara En som står vid sitt barn livet igenom Genom eld och vatten sägs det


Jag var väl ett kärleksbarn

En ledstjärna skulle Du vara
En som står vid sitt barn livet igenom
Genom eld och vatten sägs det
Men Du
Misslyckades
Totalt

Hur kan man som far till ett barn
Inte ta sitt ansvar
För det var väl ett kärleksbarn
Jag var?

Förstod Du inte att när jag stod där
Alla gånger jag stod där
Hur ont det gjorde alla gånger
Alla gånger Du inte kom
Du lät mig stå där med ett barns alla frågor
Var är pappa? Varför kommer inte han?

För jag var väl ett kärleksbarn

Jag hörde inte min mor skrika till Dig på telefon
Hur kan Du göra din son så illa
Hur fan kan Du?

Nu är jag äldre
Nu förstår jag
Jag såg igenom falskheten hos dig
De få gånger vi sågs
Vart var kärleken far?
Vart var känslorna till Din egen son?

Fast Du inte fanns där blev du en förebild för mig
En förebild att inte bli en sån som Du

För jag var väl ett kärleksbarn






Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 1110 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-26 18:20



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken tur att du satsade på att bli du.....!
2013-09-20

  Junitvillingen
Stark igenkänningsfaktor. Själv upplevt & skrivit nåt liknande. Känner med dig - på djupet. Din text griper tag, rör om och berör. Enormt.
2011-06-22

    ADI Nehlin
stark och smärtsam..bra beslut att inte bli som han..
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko