Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23:23. Överlämning



Inatt blir jag omhändertagen, omfattad
av kärlekens ludd; Händer - ytor, en varm soft rygg

upp mot min. Jag kan tänka i sömnen då, rikt och luftigt
vara lös och ledig, fri som en sanslöst uppstudsig andedräkt

genom kärlekens kloaker, vara vig som ett bisarrt och rosa
och tranbärsdoftande shampo glider mellan goda fingrar.

Ja jag ska trolovas bort inom mörkrets konturer - med dig
i sanningens enfaldiga tjänst.




Fri vers av ulf olsson
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 23:46



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
tack älskade...
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson