Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa galna rim


Hjälper ingenting

Vad finns alls att
andas för nu

Här fattas allt
det som var du

Från kartan kan norrland tas bort
din tid var alltför kort

Morfin scopolamin kodein koffein visst var du
smärtfri och fin

Alprazolam Apozepam Temesta Xano Sobril
strömmade i ditt blodomlopp
tills det gamla hjärtat sade stopp


Vad är en människa förutom ett hopp en tid i en kropp



11.02.26 LJ / Hm man kan ju undra




Fri vers av Lena Renman
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-23 18:34



Bookmark and Share


  stella
Ja man kan undra vad det är som dödar egentligen...Ett viktigt inlägg!
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman