Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barn av hjärtat

jag har fått ett riktigt barn i mitt hjärta
utan att ens ha närmat mig en kvinna
helt utan att ha frågat efter detta barn
plötsligt som av ett under kom hon till
jag känner mig precis lika lycklig som
när mina fyra biologiska barn föddes
av sina mödrar genom smärta på bb!
är ju lika glad för två kära bonusbarn
vilka är mina som klart lysande pärlor
i mitt hjärta där de alla är så värdefulla
och ger djup mening och störst lycka
önskar alla sju alltid ska känna glädje
över att vara högt älskade av lilla mig




Övriga genrer av Ari Viklund
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-27 06:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt! :)
2011-02-27

    ej medlem längre
Beundransvärda rader,lyckliga du.
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund