Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att försöka

Hon försökte vara
bra och förstående
dålig och syndig

Ingenting fungerade

Nu sitter hon på studiefrämjandets
korgvävningskurs och syr ihop
sina sår tillsammans med
andra medelålders brutna människor
hon låtsas inte är som hon

Sedan går hon hem brygger kaffe
tar en dusch för det är så normala människor
gör men för henne plågsamma
rutiner av påminnelser i ensamhet för det
gör ont att inte tänka på hur länge sen det var
hon hade något tillräckligt viktigt att skriva om




Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 482 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-02-27 11:37



Bookmark and Share


  wannabi
Bra!
2011-02-28

  Jan Byqvist
fint,smärtamt o mkt bra skrivet, jag får tårar då jag läser den här texten, vet hur de känns,
2011-02-27

    ej medlem längre
Fin... sorgsen... fin.
2011-02-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra skrivet.
2011-02-27

    Göte Holmlund
räkna längta...tummen upp!
2011-02-27

    ej medlem längre
Ljuvligt, plågsamt, livet
2011-02-27

  röd_asfalt
fint, smärtsamt o nära ... :'(
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com