Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läkarannonser i media. Ett sunt eller osunt fenomen?


LÄKARBUSINESS

Kosmetiska reparationer sakkunnigt.

Låt oss behandla, bleka dina tänder, ett nytt, vackert leende!
Mänsklig maskin behöver alla tänder.
Fattas du en tand? Tänder kan fås nya! Löständer finns.
Med nya tänder kan du på nytt äta, tala och le!

Vill du ha mindre eller större bröst, bröstprotes? Vi har siliconer,
konstgjorda bröst, "koppar" av alla storlekar, full garanti,
inga biverkningar.

Hudveck slätas, läppar mera fylliga och yppiga, öron rakare,
inte mera besvär om med örnäsa: Ansiktet förskönas,
hudresning estetiskt, utan kirurgens kniv!

Flinskalligheten behöver man inte mera lida av. Hår kan inplantas!

Genom fettsugning blir magen mindre, samma teknik lämplig
också för tjocka, feta lår. Efter åtgärden är du fri att äta igen,
också i överflöd!
Mannen, reparera också dina "kvinnliga spenar!"

Lär dig dricka alkohol måttligt, moderat! Minska din konsumtion!
Det är en glädje att tillfriskna, att återfå sansen!
Ta lustgas för att avbryta din trollkrets.

Äkta, purt, nödvändigt läkararbete?






Fri vers av Heikki Hellman
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-27 11:24



Bookmark and Share


  Maria Thunholm
Det är sà sant som du skriver!
2011-02-27

  walborg
Bra skrivet!
2011-02-27

  Mats Henricson
Ja, den kosmetiska sjukvården kan diskuteras, låt det privata ta hand om den, dock ska INGA skattemedel gå till detta, det ÄR moraliskt förkastligt ! Det lär då bli ett klassmärke, men hur många vanliga människor är intresserade av fettsugning, plastikoperationer och dylikt ? Inte så många, man får spara då.....
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman