Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förluster..


Hålla andan

Just här syns inga tecken
bara att natt blivit dag

Sömnlöst stirrande på väggen
lyhörd och gammal som jag

Världen har inte upphört
för ljudet har slagits på

Ett rysligt oväsen allting
men ditt hjärta har slutat slå

Hur kan en telefonröst
ge ett så smärtsamma bud

Varför hör jag din röst
genom alla skärande ljud

Din klocka har stannat för alltid
din luft har tagit slut

Vad är det för mening med våren
att finnas och att gå ut

Om jag blundar och håller andan
kan jag slippa allt detta brus?




Min mor gick bort igår kväll efter en tids sjukdom.
Lena 2011.02.27




Fri vers av Lena Renman
Läst 527 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-27 09:52



Bookmark and Share


    Lillemor
Varm o nära text,
beundransvärt i en
så sorglig situation.
Tack!
2011-03-02

  _Mian_
Beklagar Lena! En liten hjälp i det svåra kan vara att som du gjort, skriva om det som gör ont.
2011-02-28

  Lena Krantz VIP
Mycket sorgligt och det är bara att beklaga!

Trots lång sjukdomstid tror jag inte man kan förbereda sig ändå!

Väl skrivet om detta!
2011-02-27

  Teresia Ridell
Livet..tar sina egna steg..ibland viker helt fel..alldeles för tidigt..o vi som lämnas kvar..kurar i sorg..o frågor..
Du skildrar förlusten i fina ord.
Beklagar din sorg. Kram
2011-02-27

  Ulf Lagerholm
Ofta kan det vara svårt att gestalta något som ligger så nära både känslomässigt och i tid. Dessutom är det alltid svårt att rimma, då ju den genren har begränsningen i sig. Trots det lyckas du på ett gott och hantverksmässigt vis förmedla något som stannar kvar.

Tack.
2011-02-27

    eva m h
Beklagar sorgen
2011-02-27

  Henrik Sjöberg
Berörande och väldigt fint formulerat.
2011-02-27

  Nina Ahlzén
Ytterst sorgesamt och ömt skrivet.
2011-02-27

  stella
På min födelsedag...kram!
2011-02-27

  Drömfångare
Rysligt sorgligt :(
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman