Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlöst

Som om du
aldrig hann
rann livet smärtsamt
ur dej och
jag hann inte fram
för att värma nära
dej

Allt som rörde sig framför
kom i vägen gjorde glädjen för kort
och det som rörde sig bakom
störde och jagade bort

Du ropade ordlöst
och andades ut
Allt annat är precis
som förut.


Lena 2011.02.27




Fri vers av Lena Renman
Läst 441 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-27 10:09



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
Visst är det underligt, allting fortsätter, allt är förut men ändå totalt förändrat.
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman