Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tänkte jag på...

Idag när jag öppnade kylskåpet
var det helt tomt, nästan, jag
hade glömt att köpa hem
mat, vad i allsindar har
jag tänkt på...

Hittade en bit fransbröd, lite ost,
lite bregott, en burk grekiska
kalamata oliver...

Middagen, som dagen var räddad!
Aldrig har jag ätit något så gott
det smakade så bra, men vitt
vin skulle jag haft...

Jag letade i förrådet hittade en flaska
FRASCATI VIN, svalt ja, men inte kallt...

Satte in det i kylskåpet, ifall ett glas
vitt vin skulle behövas, som
räddarhöjare en gång till...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-27 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta har hänt även mig nyligen... Hade ägg, rödlök, tacobröd och lite sallad, men gott blev det...
2011-02-27

  lodjuret/seglare VIP
alltmera känslan av sommar
mitt i smällkalla vintern
kryper inpå skinnet
gör sig alltmera påmind
lockande
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt