Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gömmer mig.



Jag gömmer mina ord bakom mörka tankar,
gömmer mina handlingar framför rusande tåg.
Dansar över asfalten på smutsblekta fötter
rör på allt jag inte får.

Virvlande älvor på urgröpta ängar
visar vägen till främligsfientlighet och svart hat
Visar vägen till levande råttor
som ångar om nätterna
rör på molnen över slätterna.

Allt som rör sig ska stanna till slut
stanna rörelsernas mönster i sanden
Så att allt kan bli stilla.

Jag gömmer mig framför rusande tåg
och jordglober som snurrar
bara för att kunna få en tyst minut.




Fri vers av entusiasm
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-27 19:19



Bookmark and Share


  Svartochvitt
slutet <3
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm