Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömska dagar som föll i glömska


De ligger på rad
böckerna, filmerna
skorna
i prydliga nätta små rader
orden, argumenten
tankarna
kropparna
tändstickorna på hyllan
tapetränderna
patronerna, kryddburkarna
galgarna i klädkammaren
siffrorna på skärmen
statistiken i rapporten
omdömena, betygen, intygen
drömmarna
de förlorade dagarna
tårarna
dårarna
de osynliga blickarna

De ligger på rad
dagarna, kropparna, siffrorna på skärmen




Fri vers av Herr Ångest
Läst 347 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-02-27 19:42



Bookmark and Share


  wildrose
Stark text som har bra flyt.
2011-02-28

  Baystream
mmm skönt flyt genom hela texten. Applåd.
2011-02-28

    ej medlem längre
Underbart bra!! Gillas.
2011-02-28

    andanidublin
Starkt och vackert, fast sorgligt. Bra!
2011-02-27

    //Nikita
Vackert. Sorgligt. Äkta.
2011-02-27

  fröken ingenting
Mycket fint.
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest