Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta bort ensamheten




Det finns så mycket jag
önskar att jag kunde säga dig

saker du aldrig skulle förstå
och saker jag önskar att
du aldrig behöver uppleva

jag vill inte behöva berätta om mig
men det finns vissa saker som
du inte kommer att komma undan
saker som jag döljer i min egen reklam

som att jag går på tabletter och
jag skriver på tok för personliga texter

som att jag fick mitt hjärta och därmed
min själ totalt sönderslagen och jag
vet inte alls hur lång tid det kommer ta
att gå vidare

det betyder inte
att jag inte kommer kunna göra plats för dig
det betyder inte att jag inte lever

Det betyder bara
att jag tar lite längre tid än de andra
att jag kanske behöver ha mina gifter och
mina cigaretter för att klara mig tills jag är hel
kanske att du får stå ut med min sorgsna poesi
ett tag i alla fall
kanske kommer du att tröttna väldigt snabbt
jag kanske kommer att göra dig besviken

jag vill bara slippa vara ensam
hur än förstörd jag är
behöver jag någon exakt som du

jag vill slippa sitta och prata
jag vill bara att du sitter bredvid mig
och håller min hand
jag vill bara
att du tar bort ensamheten




Fri vers av Citrusblomma
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-27 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma