Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogpojken kramar om mitt hjärta



Jag var så säker
jag var 100% övertygad
om att jag hade gjort rätt val
och allt jag behövde
var att du satte din fot i
mitt synfält
för att hela min världsbild
som jag så fint hade byggt upp
skulle rasa ner i mitt sminkade ansikte igen

Du satt på andra sidan
bordet igen exakt som vanligt
med din jävla öl och dina
fuckade ögon
din jävla mössa för att
ditt hår var kaos idag sa du
jag sa att du kunde få hårspray
av mig om du ville men du vägrade
och jag
ville bara röka

Fuck dig
fuck kärlek
fuck dina droger och fuck hela dig
varför ska du vara så jävla vacker
du är inte så speciell och sandra
vad fan ser du i honom

han sliter dig i tu
han sårar dig och han tog
ditt lilla känsliga hjärta och
hoppade på det tände eld på det
men ändå
det räckte med att han satte
sin fot utanför dörren och tände
sina vanliga röda cigaretter
för att du skulle smälta och
känna hans varma händer runt dig
det räckte med att se hans
vackra kropp i rutig skjorta
för att ditt fina nyuppbyggda liv
skulle springa ut genom dörren och
jag är fast i hans förtrollning igen




Fri vers av Citrusblomma
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-27 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma