Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogpojke



Jag skulle vilja
röra dig igen
jag vill att du ska
hålla om mig
krama min hand
och trycka tillbaka
när jag gör det

jag vill
att du ska säga
att du älskar mig igen
och att du hade fel
snälla var bara tyst
i mörkret
finns inga faror
tystnaden är en säker plats
som vi aldrig behöver lämna

Den passar oss bättre
vi är båda så rädda för allt
vi båda är sådana
så allt våra ögon säger
det stannar mellan dem
och vi kan skratta tyst
i våra huvuden för
vi är de enda
som vet




Fri vers av Citrusblomma
Läst 189 gånger
Publicerad 2011-02-27 22:33



Bookmark and Share


  Noomi Sjöberg.
Riktigt fin text!!
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma