Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ana jag tänker tvinga dig tillbaka




Älskling kan vi i alla fall prata om saken
kan vi sätta oss ner och prata igenom allting

jag saknar dig
du verkar inte sakna mig det märker jag
det är inte så konstigt
du är en eftertraktad kvinna och jag
jag är tom
när jag ser mig själv i spegeln
så ser jag ett ihåligt skal
en gång fanns det något på insidan
som fortfarande ger utsidan en viss färg
men ändå
det är fortfarande tomt

när du var vid min sida
så såg det annorlunda ut
visst jag var liten och sårbar
men så gudomligt vacker Ana jag

jag saknar dig
vi hade ett obrytligt band
jag körde ut dig
jag tvingade dig att gå men älskling
jag ångrar mig

vad kan jag göra för att få saker
mellan dig och mig att bli normala igen
säg vad jag ska göra
för att du ska se på mig med förlåtande ögon
för att du ska ta in mig i din flock och älska mig igen

jag var ditt bästa barn
jag var aldrig otrogen
jag gjorde allt som du sa Ana visst var jag bra

kan du inte snälla bara en liten stund
Ana älskling
lyssna på vad jag har att säga
jag tror att du kommer att tycka om det
nej du kommer att älska det
för Ana min bön är exakt i din stil
snälla kom tillbaka
jag hade fel
snälla Ana
älska mig igen




Fri vers av Citrusblomma
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 00:09



Bookmark and Share


    en människa
om jag tolkar texten rätt, och enligt erfarenhet,


håll henne på avstånd.
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma