Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag arbetade tjugoåtta år i hälsovården. Dessa år lärde mig mycket sådant som jag inte visste förut!


LÄKARES TANKESPRÅK

Brådskan innehåller frö till dåligt humör!
Ordet "TACK" kan vara ett överraskande svårt och ömt ord att uttala.
Det är klokt ibland byta läkarrocken till en overall,
dina känselspröt kan utveckla sig!
Genom musik kan man meddela känslor och tankar!

Planera är samma sak som tänka framtiden i nutiden.
Ordningsföljden föds genom
att säga nej till den ena saken och ja till den andra.

Jag har ofta tänkt på att Skaparen uppfann sjukdomen
att hämma vår för häftiga fart?
Sinneslugnet är viktigt. Livet har sin gräns.
Se upp att du förstår det i tid!




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-01 03:00



Bookmark and Share


    Tea Alex
Som sjukvårdspersonal ser man ibland saker som man inte vill se...
2011-03-03

  walborg
Tack för klokheterna som jag sparar.
2011-03-01

  mare VIP
Tack för en klok text !
2011-03-01

  Minkki VIP
"Skaparen uppfann sjukdomen
att hämma vår för häftiga fart"
en så rar förklaring - när Han gav oss för lite förstånd att slå av på takten;)
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman