Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag idag på humorns bakgård



Ofta får jag höra, "idag vaknade jag på fel sida"
jag är fan glad jag bara vaknar
vad spelar sidan för roll


igår vaknade jag vid sidan om
en ur snygg tjej
men det är en annan femma






dottern kunde nämligen inte sova själv




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-28 09:52



Bookmark and Share


  Filosofen2
Oj detta var en lite förvirrad text...
2011-02-28

  lodjuret/seglare VIP
jag avskyr att avundas dig din familjestatus, i min släkt dör folk undan för undan, men i din verkar den blott föryngras. ja jag vänder mig förstås till textjaget här, hur det står till i poetens egen verklighet vill jag verkligen inte veta av.
2011-02-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig. =)
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson