Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En,två,tre,fyra,fem och sex

det krävs

en för att skapa lugn
två för att vara oense
tre för ett kaos
fyra för gruppering
fem för att känna ensamhet

sex för att njuta




Övriga genrer (Aforism) av Max Poisé
Läst 314 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-02-28 10:57



Bookmark and Share


  Midnatt
klockren text med en inte helt oväntad knorr i slutet ;)
2011-03-07

  Emme VIP
Massa bra! =))
2011-03-01

  L I V
*pling* hey... I like this..:):)
så sant så sant....
2011-03-01

  filosofian
Kul liten ordvits med en klok tanke bakom :)
2011-03-01

  filosofian
Kul liten ordvits med en klok tanke bakom :)
2011-03-01

  Junitvillingen
Så kan man också se på det;-)) Men vad behövs det då sju för...? Nyfiken!! *ler*.................
2011-03-01

    ADI Nehlin
words of wisdom :-)
2011-02-28

  AgnesP
kul:)
2011-02-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väcker leendet. =)
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé