Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibeln visar vägen...

En fru ifrån badorten Strews
sa till sin man "in The Book" hon läst news
kaffet brygger Man
han sa, vad då, gör Han...
han i Bibeln slår och sen ser: He brews...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-28 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt