Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du så ledsen

Så ledsen att

Du hör icke

När nu

dock

fågel

kvittrar

i ännu mörka morgonen

 

Vårfågelsång

Ljuvt

Ekar i dunkelt

Morgonen gryr

Våren nalkas

Grus under skor

knastrar likt musik

Istället för hala isens

blanka dovhet

 

Men än det dröjer

innan isen ilar strilar väck

o röjer väna Vänervattens vågor

 

Du hör dock

När nu

fågel

melodiskt fnittrar

i ännu mörka morgonen

 

Så inte är du väl

så ledsen

nu nå mer

 

Det ljusnar

som du

ser




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 369 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-28 13:48



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så mjukt, varmt .. så uppmuntrande och ljust ...
2011-04-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så fint och ljust nedtecknat om tiden som håller på att bryta ut.
2011-03-02

  Linda Gustafsson
"Grus under skor

knastrar likt musik"

Väldigt vackert skrivet!
2011-03-01

    ej medlem längre
Okej då, du har bergis rätt

Kram
2011-02-28

    ej medlem längre
En text full av ljus och hopp. Fint skrivet!


"Så inte är du väl

så ledsen

nu nå mer


Det ljusnar

som du

ser"


@nn
2011-02-28

  Lena Själsöga Keijser
denna är
ja jag läser långsamt
så plötsligt är sången
fågelsången i
fågeln pickar
gladfrön

tack vackra
tack
2011-02-28

    ej medlem längre
Den här gillar jag verkligen. Suveränt skön. Uppmuntrande i sin varsamma mollton.
2011-02-28

    ADI Nehlin
fin, väcker längtan om vår och tröstar
2011-02-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint skrivet. =)
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)