Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm i det blå...

Kom du, som jag håller kär
kom till mig du, som så gott bär
kom till mig bara för att du är den du är!

Kom, som du är
kom med den friska vind, som oss båda bär
kom till vår lind, men ta med din "mackapär"!

Kom under trädets skugga in
kom så vi får hugga in
kom så vi får tugga in:

"Mackapärens" innehåll: Bröd och vin
sitta på filt på ängen "green
och du Piggelin, Glädjevitamin
ta av din mockasin
så dansar vi barfota i grönskan här...

Vem, som bär...
Vinden det är!















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-01 07:56



Bookmark and Share


  ULJO
Fin förmedling, snart är vi kanske där på en filt i det gröna.
2011-03-01

    ej medlem längre
Fin...
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt