Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en anteckningsbok med dikter/tankar ...


Små ord


Konfrontation
har jag aldrig valt
vill hellre backa
stänga en dörr
ventilera i ett
fönster på glänt




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-01 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria