Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1:a mars...vårmånad... Läses med musik via spelaren till höger på sidan..:) Om du läser via bok måste du gå till mitt arkiv o läsa den därifrån för att kunna lyssna, har jag sett.. Egen foto, vid Vänerstrand från http://www.poeter.se/Se+Utstallning?write


Hur ska man förhålla sig [Tulpaner...]

Ska man för hålla sig

För sig själv

Hålla på sig

 

Får man hålla på så här?

Åt vilket håll då, o när?

Hålla hand i Holland

Om våren får en

Kan ske

under vissa förhållanden

och omständigheter

 

Äsch, man får nog avhålla sig..

Men jag håller av dig

 

Hälsningar från mig

 

Ps.

Taket läcker

som ett såll

men det spelar

ingen roll

 

Det är vårregn

som strilar ner

Eller isen på taken

som smälter in

Det gör ingenting

 

Får bara hålla koll

så ej stugan blir ett

växthus, för trångt, av alla frön

som ligger spridda i träda och sömn sen

i vintras o vill gro o skottslå

o spira i vårens hållandes

andhämtning

d.s.

 

 Copyright © 2011 EMCA

  

 

                                                           

 

Strauss o tulpanbilder..

http://www.youtube.com/watch?v=tT65wUb1zJ8

Herman Emmink - Tulpen uit Amsterdam (origineel)

http://www.youtube.com/watch?v=85U-77_5lWk




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 836 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-01 19:18



Bookmark and Share


  Linda Gustafsson
Åh vad fint!
Väcker vårkänslorna.
2011-03-08

  Linda CH VIP
Vackert att se på, lyssna och läsa! En totalupplevelse.
2011-03-08

  aol
vacker text vackra bilder som din röst så vackert smälter samman
till ett mjukt örongodis
2011-03-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Dina dikter komponerade med ord, bilder och musik är en lisa för öga och äventyrets vandringsstig för själ.
Man blir glad och njuter av fint hantverk på upptäcktsfärd i mjuka toner blandat med uppvaknande humor.
Tycker mycket om att läsa dina texter.
Kryddiga.
2011-03-02

  Bibbi VIP
Störtskönt med musiken till läsningen!

Massor av applåder!

Bokmärker.
2011-03-01

    ej medlem längre
Vilken mysfaktor!
Den här blir jag alldeles varm inuti av.
Och bilderna ger en sagokänsla med all sin färgprakt!
Tulpaner är glädje!
2011-03-01

  Ninananonia VIP
:) Find skaldat!
2011-03-01

    ej medlem längre
Härlig text, lite underfundig och vackra bilder!


"Äsch, man får nog avhålla sig..

Men jag håller av dig


Hälsningar från mig"


@nn
2011-03-01

  Bibbi VIP
Skönt alltigenom!
2011-03-01

  LenaJohansson VIP
intressant..bra
2011-03-01

    ADI Nehlin
underbar text..fyndig och fantastiska bilder
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)