Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zoologifrågan

En känd snigel från Slätbaken
han tappar sitt hus "huvudsaken"
frågan uppkom nu
hur gick det för honom du
blev han då hemlös eller naken...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-01 19:26



Bookmark and Share


  ULJO
Vad får du allt ifrån, du är briljant.
2011-03-03

  Ezmeralda VIP
Stackas snigel, blev av med både hus och det som höll honom klädd.
Bra är den, hur kan du få till det så?
2011-03-02

    ej medlem längre
Du är fantastisk Ewa - Britt. Jättebra!

En aldrig sinande källa ...


@nn
2011-03-01

  thyra
Förundrad över hur du kan komma på dessa finurliga kuligheter :) Fint!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt