Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån generös man...

En barnlös fru ifrån Moskva
till snickaren hon smickrande sa:
-Många barn ni har
får jag låna ett par...
-Nej, men med snickaren går det bra...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-02 10:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ler gott :)
2011-03-02

    ADI Nehlin
:-)
2011-03-02

  mare VIP
Kul ;)
2011-03-02

  Peter Olausson VIP
den var bra!
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt