Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FJÄRRAN HÖGA BERG



Där bortom dessa
dimhöljda nånstans
finns framtiden



I backspegeln syns
all min vandrings snår
där, igår, syns spår
om fordom vår



Nej nu, här och idag
finner jag
i denna stund
mitt liv och levnadsbana
i fullt spektrum



Inte då, förr och snart




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-02 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan vara bra att göra en tillbakablick, men ännu viktigare att leva här och nu. Fint skrivet!

"Nej nu, här och idag
finner jag
i denna stund
mitt liv och levnadsbana"


@nn
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar