Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet aldrig vad jag ska göra eller säga för att passa in

 

mina ärr syns fortfarande
genom alla glasskärvor jag står på




jag ska aldrig
låta mig själv böjas


igen









 

 


skjuter in ryggen
går och funderar  

vad ska jag säga
hur ska jag sitta

hur ska jag möta blickar
fyllda med så mycket mer
än bara sommarglitter
och varma nätter

 



men om min blick
ändå vore hälften så tung som mina minnen
så skulle jag bära dig också min vän




kanske be dig att stanna en natt till









jag önskar


att jag kunde blotta mig
i månens sken  

rena mig
i de renaste floder

sudda bort min beskärda del av livet


sluta mina ögon
och åter
få känna

 



dig vid min sida




Fri vers av höstlövet
Läst 595 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2011-06-26 00:57



Bookmark and Share


  Kalle.O
Helt suverän!
2011-10-06

    Karinpytt
din bästa dikt hittills tkr jag!
2011-06-27

  thetruthisdead
gör ingenting, bara va dig själv !! underbart skrivet
2011-06-27

  alxji
Berör mig. Undrar hur det kommer sig att en sådan fantastisk människa går runt med dessa tankar. Kram
2011-06-27

  sadface2
bra!
2011-06-27

    rebbeckan
Men fantastisk
2011-06-27

  Känslovarm
Så otroligt otroligt vacker. Känns.
2011-06-26

    Silverstjärna
Du skriver mycket bra!
2011-06-26

  Minkki VIP
Tack för en ärlig och fin text. Den väcker många tankar, bra! Där du inte passar in är det nog sällskapet det är fel på, du verkar naturlig och det är fint!
2011-06-26

  Jasmine_S
Ingen behöver passa in någonstans. Du ska kunna bli accepterad precis som du är och inte bli accepterad för att du passar in. Du duger precis som du är och det finns bara en av dig, så var dig själv- det är det bästa råd jag kan ge dig!

Riktigt bra skrivet, det flyter på och jag gillar det! (: Ta hand om dig!
2011-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Du duger, Em.
Anpassa dig aldrig.
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet