Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väntar på dig



du har inte förändrats ett dugg
och inte jag heller,

men egentligen
vill jag tro
att jag blivit en bättre människa
men det svarta hålet i mitt bröst,
det visar på något annat
och det beror inte på någon annan
än dig

och än idag
frågar jag mig själv
varför du fortfarande
bor i mitt huvud
efter alla dessa år
jag har försökt skrapa dig ur mitt huvud
tvättat det varje dag
med terapi,
med våld,

dagar av längtan,
dagar av hat,
år av kärlek
det har jag gjort mig
till ett offer för dig


jag önskar
att jag hade behandlat dig bättre
kysst dig en extra gång
givit dig lite mer av mig



och jag önskar,
mest av allt,
att du visste
alla ord jag givit dig
alla tankar jag givit dig

någon gång möts vi
men min tunga är som bly


vid platsen,
vår plats
där vi någon gång
delat mer än en evighet

det är där jag ska vänta
på någon som aldrig
kommer
på någon som aldrig älskat

någon som du










Fri vers av höstlövet
Läst 378 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-07-11 01:55



Bookmark and Share


  sadface2
VACKER DIKT
2014-07-14

  Jan Linderoth
Jisses! Emelie! Rörde mig störde mig förde mig in i allt jag själv upplevt!!
Hur bra som helst, hur sant som helst
hur mycket värd en stor applåd! Du lyser skarpt!!!
2014-07-12

  Nikolai Jungsin VIP
Ibland är det svåraste det som kunde ha varit.. inte det som var... lyssna nån gång på "Could have been" med Tiffany .. känner samma vemod och saknad när lag hör på den som när jag läser din text
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet