Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikt av ton...

En rundnätt man ifrån Bombay
på bussen sitter, då en smal grej
argt slår sig ner och sa:
-Efter vikt man betala ska...
-Kan det då löna sig att ta med dig...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-02 11:59



Bookmark and Share


  ULJO
Tack för att jag fick skratta.
2011-03-04

    ADI Nehlin
underbart :-)
2011-03-02

    ej medlem längre
Jag får mig ett gott skratt! :)



@nn
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt