Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå som i sol

om jag spelade
du simmade alltid
vackert vackert vackert
polkagrisarna grisarna
av polka polka pulka
mitt trasiga tefat


alla meningslösa ting
vi brukar samla dem
i lådor i fall om att
i att om fall om någon
vill se vad som finnes
som våra avskalade vaskar


någonting smutsigt
just här i närheten
nära heten och ölen
ölen ölen ölen
fotboll filmografi
något vedervärdigt
nedklottrat


som att låsa
omkring sig
som karet som
tömmes av
en dålig täckning


och stegen i lägenheten
så tomt ekar de kring kring
ingenting ting ting
vi måste varsla någon
det finns inte plats
läktarens alla säten
som ståplatserna


vi måste varsla någon
en terapeut som talar
du skall älska dig själv
men självet hade redan
separerat och gått



vi som gick med ansiktet i
solen solen solen
och vi hade små fötter
och vi hade små händer
och vi sov så gott
på natten






















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-02 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just så, man vet aldrig vart du är på väg från den ena raden till den andra. Men vändningarna är inte till för sig själva utan har alltid en mening.
2011-03-03

    ej medlem längre
Gillar verkligen hur du använder språket.
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP