Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i wanna hire someone to clean my house

 

mina rum har blivit grottor

där jag suttit, mycket stilla

eller rört mig mycket långsamt

 

genom drivor

av allt som plockats fram

 

jag rör förstrött vid

materian och mitt liv

förbereder långsamt reningen

 

som en försiktigt lycklig fest

 

snart får vännerna komma

jag har mjuka tofflor

och låter mig värmas, närmas

 

de hjälper att samla ihop mig

och jag är så glad




Fri vers av molly crayons
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-12-15 13:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
titeln tror jag att jag känner igen lite, eller var den kommer ifrån :)

har läst några dikter nu av dig och tycker att din rytm och språk är väldigt bahagfullt, stilla men aldrig aldrig utan kraft.

svammel linn, när jag kommenterar men svamlar bara när jag tycker om något mycket :)
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons