Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är rå.

Du sitter och gungar till en mysig låt.
Låt mig förstå vad du egentligen vill åt.

Du sitter och kollar på en konstig hjort.
Låt mig förstå vad du egentligen vill åt.

Men det spelar ingen roll vad du vill åt.
Det kvittar i fall om du är snygg eller kåt.

Kärleken ler emot oss precis där vi står.
Du står på dina tår försöker nå upp till min nivå.

Jag bockar mig ner och kysser dig precis där vi står.
håll mig om så ska det alltid vara vi två..

Drömmen splittras och slängs i ån
för att den var alldeles för rå.

Kommer aldrig få må som när
jag drömde om ett perfekt år.




Fri vers av Noel Åberg
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-02 19:15



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Ibland kan man bygga upp en dröm som man tror blir så fantastisk men det fantastiska kanske är egentligen alldeles nära och enkelt... när du får upp ögonen för det...förstår du..

Jättebra diktat
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg