Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från överskottsbolaget

 

jag vill försiktigt packa in

övergivenheten

som funnits så länge

här strax under huden

i silkespapper och yllefiltar

från överskottsbolaget

och ställa ut den

att få bli något annat




Fri vers av molly crayons
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-12-15 13:22



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Stark, känslosam, vemodig, poetisk dikt; fint skriven med en tillsats av saknad...

"Extra poäng" för att du har förmågan att komprimera antalet verser och ändå få med så mycket innehåll!
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons