Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppt


Ville bli fri dig
visste inte hur
för vissa band
är svåra att lossa
men du löste
dem åt mig




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-02 22:42



Bookmark and Share


    baruk
Ja, vissa band är svåra att lossa, och kan kännas omöjliga. Men NÅGON kan ibland, på ett helt oväntat sätt, lösa dem... Fint.
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria