Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen skiner

Visst är det härligt när solen skiner
Det är underbart att må bra
Det är så skönt att kunna höra kvitter
Vilken tur att vinden vänder till sist

Harmonin sprider sig
Lugnet på insidan
Att inte känna stress, frustration och övergivenhet
Som har härjat så länge




Fri vers av A little poem
Läst 321 gånger
Publicerad 2011-03-03 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A little poem
A little poem