Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måsarna på himlen


det var soligt på söder
det var gott nu och
jag har gått nu
i slasken i grunda pölar
portkoden tycks vara
det enda tillförlitliga


reflexerna och skuggorna
på husen på taken på
folket på folket som
ingen vet ingen vet
vem någon är


han värmer hennes säng
han går alltid dit inte hem
någon gång vid esplanaderna
det fanns där en sanning
som ingen kunde se











Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-03 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läser alltid dina dikter med behållning!
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP