Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12:52. Ett sug i folkviseton



Fan vaknade i morse och hatade alkohol.
Utanför min kropp Uri Geller. Jag är helt skrynklig.

Som russinfingrar djupt in i dig. Jag ska tvätta
mig nu, sära på läpparna. Föra en öppning till dom.

Någonting läskande för kropp och själ. Jag har inga sekreta
papper, inga hemligheter. Jag har bara hemligheter.

Buskablyg. Och vad faan betyder det egentligen? Vad
betyder Europas vackraste spårvagn för en man

som förtärs av sin egen nykterhet?




Fri vers av ulf olsson
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-03 13:03



Bookmark and Share


    baruk
Mycket självutlämnande, tragisk, men också mycket fin text! Värdefull att läsa. Tack!
2011-03-03

  queenia
gripbar känsla av total besegring.... men jag u n d r a r vem som besegrar vem...
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson