Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT SOMMARMINNE

Det lugna vida havet, endast dyningar.
Inget plask, ingen våg mot strandstenar.
Blånande, dimmiga öar.
Ligger rygget på het klippa,
vilar på sandstranden.

Tillsluter mina ögon, drömmer.
Fjärilen svävar till mig,
förleder mig med sig
sina vingar bär mig upp
till mina drömmars blommor.

Njuter av blomsterdoft.
Uppvaknar. Plirar med mina ögon.
Ovan mig skriar en tärna.
Visa mig,
var skall jag finna en liten fisk!

Sommaren kunde inte visa sig bättre
Får drömma,
gassa sig i solen
lättjas på klippan
möta frid , glömma bekymmer!

© Heikki Hellman 2011-03-03




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-03 16:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljuvligt sommarminne !
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman