Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta skrevs på bussen hem med Amanda Jenssen's skiva "Killing My Darlings" i hörlurarna.


En Sommarnatt med dig

Min hud knottrar sig under dina brännande händer som smeker min kropp. Dina händer glider in under klänningen som har klistrat sig fast på mina bröst. Du andas mot min nacke, dina kyssar mot min ryggrad. Jag är brännhet av dina ömma fingertoppar som sakta smeker mina solbrända höfter. Jag har tappat fotfästet och drunknar i dina armar.

Jag brukar alltid frysa, men med dig så överhettas jag. Dina händer flyger över min kropp och du smeker mina bröst. Mina bröstvårtor är hårda och styva, dina läppar kysser min mage. Jag tar mina fingrar genom ditt hår och håller dig tätt intill mig.

Dina fingertoppar letar sig försiktigt nerför min ryggrad.
Du smeker min rumpa och trycker mig intill dig. Håller hårt om dig, jag andas in din doft av avslagen rök och varm whiskey. Mina ben är intrasslade med dina, jag drar mina fingrar genom ditt hår och låter mig försvinna bort till en värld långt bortom denna.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-03 21:31



Bookmark and Share


  Janne
Du skriver
så bra här med
inlevelse i dina
ord
2011-03-09

  Lars E Jönsson
Du skriver fantastiskt bra, bara så du vet
2011-03-07

  Niklas Holmgren
Vackert ^^
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson