Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte hel utan dig

Jag saknar dig, jag saknar att vakna bredvid dig, jag saknar att känna din hud mot min. Dina läppar mot mina. Jag saknar till och med bitmärkena på halsen, jag saknar att vakna och inte kunna röra på mig för att du håller fast mig. Jag saknar att sitta uppe till klockan tre och bara prata med dig.
Var är du? Jag vet att du är min, men du är så långt borta.

So far away from me, too far away from me. I need you with me all the time.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 559 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-24 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson