Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bloggvärlden


En s k bloggare ”kissie”
En nollad blondin
Med opererade läppar
Hon kan inte röra dem normalt
De är liksom som om det är en docka
Med gångjärn i mungiporna
Och rörd med hjälp av en hand
Och även orden verkar vara
Som om nån annan pratar
Och kanske vore det lika bra
Med det förståndshandikappet

Men kanske är handikappet mer
På de som läser och följer eländet
Hur kan man läsa bloggar
Av så nollade skrivare
Det roliga är dock faktiskt att se en underläpp som rör sej
Mot en hårdpumpad överläpp av gummi
Eller nåt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-04 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO