Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09:09. Potentatens klagan



Omnipotent fredag bjussar på
en halstarrig morgon. Jag ska skimra

i lila idag, som Löfbergs vinst och förlustmaskin
som Marlboromannen med det expanderande huvudet.

Perestrojka på Albrektsvägen. Glasnost strax intill.
Om femtio år är jag död, så what the fuck? Det kan bli nu

eller imorgon. Om det blev nu så syns det här:




Fri vers av ulf olsson
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-04 09:24



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Du har både stil och humor!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson