Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU BÖRJAR VÅRENS TID



Dagsmeja

fryser



Dagsmeja

mera snö



Fem minus

solsken



Dagsmeja

fryser



Barmark

hundskit

under postlådan



Dagsmeja

fryser



Dagsmeja

snödroppar




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-04 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En realistisk bild av hur tidig vår ser ut!



@nn
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar