Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook

Det är roligt att träffa en del vänner.
Även såna som man inte känner.

Man kan tänka som så hur ska jag alla dessa nå.
Är det inte svårare än så.

Man kan vara vänner med vänner, som det står.
Kanske man allt inte förstår.

Skriv i loggen vad du tycker, ros är fint det vill man ha.
Då känns det extra bra.

Man kan gilla och kommentera.
Man kan även mycket mera.

Datorvärlden den är stor.
En kväll träffade jag min bror.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-04 20:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Facebook!
Fint för dom som vill
att den finns
att ta till!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP