Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans fånge

 

Med gyllene karisma
fängslade du mig
med
hjärta och
charm

~~*~~

Så mycket
kärlek och glädje

~~*~~

Don Giovanni

~~*~~

till kvinnan

~~*~~

att det vore
grymt
att inte älska dem
alla

~~*~~

Som Venus
blev hon
din älskade
nymf
under månen

~~*~~

i tusen och en
skepnad

~~*~~

I ett ljuvt eftersken
likt Tingeling
sprider jag
sen

~~*~~

ett förtrollat
skimmer

~~*~~

över din eviga lek
min käre
Peter Pan

~~*~~

Det bor en lycka
i kärlekens
och oskuldens
barn

~~*~~

jag önskar
tillit
och vishet
kan
bevara

~~*~~

För kärleken
tar inga
fångar

~~*~~

men två vingar
gör fjärilen
fri

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-04 23:11



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Fastnade för: "men två vingar gör fjärilen fri" Så sant. Bra!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga