Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Var är du?!Den jag inte känner men önskar att träffa?!*

Ensamheten, är min bov, min fiende, min enda vän.
Ensamheten, förgiftar mig, gör mig svag, gör mig fri.
Ensamheten, när ska den ta slut?

Ensamheten, orsaken till mitt sinnes kaos.
Ensamheten, anledningen till min smärta.
Ensamheten, skälet till mitt hjärtas sorg.

Ensamheten, då kvällen är här.
Ensamheten, då lugnet skapar sin sfär.
Ensamheten, det är en sorg jag bär.

Jag skriker ut, ekot kallar mitt namn.
Låt denna känsla ta slut, jag vill din någons famn.

ENGLISH


Loneliness, my villain, my enemy, my only friend.
Loneliness, poisons me, weakens me, liberates me.
Loneliness, when does it end?

Loneliness, the reason for the chaos in my mind.
Loneliness, the reason for my pain.
Loneliness, the reason for my weeping heart.

Loneliness, when the night arrives.
Loneliness, when all becomes serene.
Loneliness, is what I carry within.

I shout, and the echo carries my name.
Make this feeling stop, I want yours somebodys embrace.




Bunden vers (Rim) av //Nikita
Läst 783 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-05 00:20



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
Åh vilken fin. Denna stämmer så väl in på hur ensamhet kan kännas. Denna var klockren. Det kunde ha varit mina egna ord. BRA!
2011-06-04

  Malin Olsson
Det skrämmande hur mycket jag känner igen mig, nästan som om jag hade skrivit det själv. Men det är bra :)
2011-03-06

  Ari Viklund
kom en sväng till stockholm, vetja
så tar vi en fika på stan & snackar
och får så en dag att rulla på. /Ari
2011-03-05

  LeeJasmine Livredd
Man kan lätt känna igen sig i din text.
Riktigt bra!

*bokmärker*
2011-03-05

  Della
Det där påminner om mina egna tankar
Jag vet inte ens om mitt hjärta för rätt person bankar
Jag döljer denna sanna delen
Antagligen för att sörja bort felen
2011-03-05

  Ninananonia VIP
Din text är väldigt bra. Dina ord berör!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

//Nikita