Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Action!

En snål skotte ifrån Dempel
på tidsbesparing ska ge exempel
han sa det är lätt
det är ju rätt och slätt
vid första blick nå kärlekens tempel




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt