Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömtillvaro...

En man från orten Liden
sitter och läser tidningen Friden
Det är drömhus, drömbrud
drömresor och en drömskrud...
Är aldrig folk vakna nu för tiden...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-05 05:36



Bookmark and Share


  ULJO
Ja du är som vanligt fenomenal i din limerickkonst.
2011-03-07

    ej medlem längre
En underfundig, härlig, drömsk limerick!


@nn
2011-03-05

  Lilla My* VIP
Ha ha!! Ja, här var det en rätt riktad underfundig undran!
2011-03-05

    ADI Nehlin
kan man verkligen :-)
2011-03-05

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Stiligt!
2011-03-05

    ej medlem längre
Om de inte väcks av din förfrågan så är de ej vakna, nej, tyvärr!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt